Vaihda lämmitysmuotoa turvallisesti!

Öljysäiliön poisto

Öljylämmityksen vaihto alkaa öljysäiliön poistolla

Suunnitteilla öljylämmityksen vaihto eri lämmitysmuotoon? Hakala Infra hoitaa öljysäiliön poiston kokonaisvaltaisesti kaikkialla Etelä-Suomen alueella: saat meiltä täyden palvelun puhdistustodistuksen laatimisesta poistoon niin maanalaisille kuin sisätiloissa sijaitseville säiliölle.

Ennen kun säiliö voidaan poistaa käytöstä, meidän pitää tarkistaa, tyhjentää ja puhdistaa se vaadittujen asetusten mukaisesti. Kun nämä vaiheet on asianmukaisesti suoritettu, laadimme ja toimitamme puhdistustodistuksen ympäristö- ja pelastusviranomaiselle.

Poistoluvan saatuamme voimme ryhtyä varsinaiseen purkuprosessiin. Turvallisuus on ensisijainen huolenaiheemme, ja noudatamme tiukkoja varotoimenpiteitä koko poistoprosessin ajan. Me huolehdimme myös jätteiden toimittamisesta asianmukaiseen jatkokäsittelyyn. 

Saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta ei huolta: me hoidamme poistoruljanssin puolestasi avaimet käteen periaatteella. Yksi yhteydenotto riittää!

Ota yhteyttä >

Tukea öljylämmityksestä luopumiseen myönnetään edelleen

ELY-keskus tarjoaa tukea fossiilisten lämmitysjärjestelmien poistamiseen ja korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. Avustusta myönnetään niin pitkälle kuin varoja riittää, kuitenkin enintään elokuulle 2025.

Avustuksen arvo on

  • 4 000 euroa, kun öljylämmityksestä siirrytään maalämpöpumppuun, ilma-vesilämpöpumppuun tai kaukolämpöön
  • 2 500 euroa, kun siirrytään muihin lämmitysjärjestelmiin.
Mitä hyöytyjä lämmitysjärjestelmän nykyaikaistamisesta sitten on?
  • Modernit lämmitysjärjestelmät, kuten maalämpö, voivat merkittävästi alentaa energiakustannuksiasi pitkällä aikavälillä.
  • Vaihtamalla fossiilisesta öljystä ympäristöystävällisempään vaihtoehtoon voit vähentää hiilijalanjälkeäsi ja edistää kestävämpää asumista.
  • Nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät tarjoavat älykkäitä toimintoja, kuten etäohjauksen, joka parantaa käyttömukavuutta ja energiatehokkuutta.
  • Kestävät lämmitysratkaisut parantavat usein asuntosi arvoa.
Lisätietoa öljylämmityksen vaihtajalle ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita