Lumityöt ja kiinteistönhoito

Kiinteistönhuolto – Helsinki, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu

Tarjoamme ympärivuotista kiinteistönhuoltopalvelua taloyhtiöille Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Etelä-Suomen alueella. Nykyaikainen kalustomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat tehokkaan, luotettavan palvelun. Me hoidamme luotettavasti kaikki kiinteistönhuoltotehtävät, kuten:

  • talotekniikan hoitamisen
  • lumityöt
  • aluetyöt (esim. siistiminen, nurmikon leikkuu)
  • omakotitalojen kertaluontoiset lumenpoistot

Palvelemme taloyhtiöitä, teollisuuden alan yrityksiä ja kaikkia kiinteistönomistajia. Jos kaipaat aidosti palvelevaa, asiakaslähtöistä kiinteistönhuoltajaa Vantaalla, Helsingissä, Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla, ota meihin yhteyttä

 

Ota yhteyttä >

Lumityöt – lumenluonti ja talvikunnossapito Helsinki, Vantaa ja Espoo

Tarjoamme kattavat palvelut taloyhtiöiden talvikunnossapitoon Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Lumenluonnin ja kuormauksen lisäksi huolehdimme liukkaudentorjunnasta. Talvikunnissapito kuuluu luonnollisesti ympärivuotiseen kiinteistönhuoltopalveluumme, mutta meiltä voitte ostaa halutessanne myös pelkästään lumityöt.

Lumityöt tehokkaammin ja turvallisemmin

Käytämme lumitöissä pyöräalustaista kaivinkonetta perinteisen traktorin sijaan. Miksi? Koska se on tehokas ja turvallinen. Kaivuria ei nimittäin tarvitse ajaa edestakaisin pihalla, mikä on turvallisuustekijä erityisesti lapsiperheitä tai lemmikkieläimiä ajatellen. Lumityöt hoituvat tehokkaasti, sillä kaivurilla pystytään kuormaamaan lumet nopeammin. Lisäksi kaivinkoneella saa napattua lumet useimmista paikoista, joihin traktorilla ei voida ajaa.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita