Louhinta-, räjäytys- ja timanttityöt varmalla otteella

Louhinta ja timanttiporaus

Louhinta ja räjäytystyöt Etelä-Suomessa

Suoritamme louhinta- ja räjäytystöitä yksittäisistä kivistä isompiin kallioleikkauksiin asti. Aina räjäytystyöt eivät ole mahdollisia, ja tarvittaessa hoidammekin louhinnat ilman räjäytyksiä. 

Räjäytys- ja louhintatöissä huolellisuus ja ammattitaito ovat valttia. Turvallisuus on meille kaiken toiminnan lähtökohta, ja vastuullisen ammattilaisen palveluita käyttämällä varmistut onnistuneesta lopputuloksesta.

 

Ota yhteyttä ›

Timanttiporaus ja timanttisahaus

Timanttiporauksella saadaan aikaan pyöreä, tarkkaan mitoitettu reikä koviin materiaaleihin, kuten betoni- tai tiilirakenteeseen sekä luonnonkiveen. Yleisiä porauskohteita ovat lattiat, seinät ja katot. Timanttiporaus ei aiheuta mittavaa runkomelu- tai pölyhaittaa.

Timanttisahauksella hoidetaan suoralinjaiset leikkaukset, kuten aukot esimerkiksi oville ja ikkunoille. Lisäksi menetelmää käytetään paljon purkutöissä, ja esimerkiksi luonnonkiveä pystytään sahaamaan.

Hoidamme timanttityöt varmalla kokemuksella kaikenkokoisille asiakkaille Etelä-Suomessa. Ammattisukeltajamme mahdollistavat työskentelyn myös vedenalaisissa kohteissa. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita